Ceasar Salade à la Tonny

Eiwitrijk eten is lekker en gezond! Voor het nieuwe Praleucine concept van Patrick Tassignon hebben dit heerlijke gerecht uitgewerkt voor het tv programma Lekker in je Vel dat wordt uitgezonden op 27 en 28 maart 2021.

De mooie wereld van Oostenrijk.

Van jongs af aan kom ik al in Oostenrijk, de typische cultuur en gastronomie spreekt mij enorm aan. De liefde voor Oostenrijkse wijn begint tijdens de wintersportvakantie met mijn ouders in hotel De Gruner Baum. De eigenaar nodigde ons uit voor een ‘Sontags wein’ en toen....

Hert Wellington met madeira mousse

Eerst in de oven, dan een kwartiertje rusten en dan aansnijden en direct
serveren. Het is een spannende bereiding en de timing luistert nauw maar wel een heerlijk wild gerecht!

Wie ben ik: Luca Duppen

Naam: Luca Duppen
Geboortejaar: 1995 
Functie: Medewerker Bediening
Waar kom je vandaan: Het geweldig mooie Renkum

Ronnie Brouwer bij BNN tv programma Kassa

Nederland is bekend om het brouwen van bier en het stoken van jenever. Maar wijn halen we meestal uit Frankrijk, Spanje en andere warme landen. Toch is dit snel aan het veranderen, want er worden steeds meer wijnen op Nederlandse bodem geproduceerd en ze smaken steeds beter.

VACATURE: MEDEWERKER BEDIENING

Voor deze vacature zoeken we een bevlogen gastheer of gastvrouw met afgeronde opleiding en/of ervaring in restaurants in het hogere segment. Werk je graag met een fantastisch product in een prachtige omgeving dan is deze vacature je op het lijf geschreven!

Crèmesoep van eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood of te wel de “ Boletus Edulis” is een geweldig product, dat zelfs hier in Heelsum in het bos groeit. De mogelijkheden van deze wilde paddenstoel zijn oneindig. Heb jij deze heerlijke soep al eens gemaakt?

Hoe word je een goede kok?

Op Instagram zie je steeds meer fantastische plaatjes van gerechten en producten voorbij komen en het lijkt wel of iedereen tegenwoordig zo in een Michelinster-restaurant aan de slag kan. Maar is dat ook echt zo?

De Kromme Dissel Cadeaukaart

Wilt u een keer iemand verrassen met een diner of lunch bij De Kromme Dissel? Dat Kan! Vanaf nu kunt u een echte Kromme Dissel Cadeaukaart bij ons bestellen in de Fletcher Giftshop.

Wie ben ik: Beate Losko

Mijn naam is Beata Losko, ik ben 35 jaar en geboren in Polen. Daar heb ik 5 jaar Hospitality gestudeerd en voor deze studie ook in verschillende horeca bedrijven stage gelopen.