VACATURE: GASTVROUW / GASTHEER / CHEF DE RANG

Ben je van nature gastvrij, heb je veel ervaring en/of een goede opleiding (niveau 3 of 4)? Werk je graag met een fantastisch product in een prachtige omgeving dan is de vacature voor chef de rang in De Kromme Dissel in Heelsum je op het lijf geschreven!

Crèmesoep van eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood of te wel de “ Boletus Edulis” is een geweldig product, dat zelfs hier in Heelsum in het bos groeit. De mogelijkheden van deze wilde paddenstoel zijn oneindig. Heb jij deze heerlijke soep al eens gemaakt?

Hoe word je een goede kok?

Op Instagram zie je steeds meer fantastische plaatjes van gerechten en producten voorbij komen en het lijkt wel of iedereen tegenwoordig zo in een Michelinster-restaurant aan de slag kan. Maar is dat ook echt zo?

De Kromme Dissel Cadeaukaart

Wilt u een keer iemand verrassen met een diner of lunch bij De Kromme Dissel? Dat Kan! Vanaf nu kunt u een echte Kromme Dissel Cadeaukaart bij ons bestellen in de Fletcher Giftshop.

Wie ben ik: Beate Losko

Mijn naam is Beata Losko, ik ben 35 jaar en geboren in Polen. Daar heb ik 5 jaar Hospitality gestudeerd en voor deze studie ook in verschillende horeca bedrijven stage gelopen.