Je hoort het steeds meer en ziet het overal op de kaart, het vegetarische menu!
Het lijkt een trend te zijn van de laatste jaren en heeft zeker na de corona nog een vlucht gemaakt in populariteit. Maar is dat wel zo? De vegetarische keuken bestaat al meer dan 2500 jaar. Het lijkt erop dat er nu toch een verandering van spijs in zicht is.
Ik heb met mijn gezin een reis gemaakt naar Davao, in de Filipijnen, het thuisland van mijn vrouw. Ik gaf me op voor de ‘tree to bar experience' op het Malagos Puentespina Farm waar ze fantastische cacao produceren. Als patissier keek m'n ogen uit. Lees snel mijn verslag!
Een dag werken in de bediening van De Kromme Dissel. Hoe ziet dat nou eruit? Vandaag
nemen wij u mee met een kijkje achter de schermen van het begin tot aan het eind.
Patrick Wu is terug van weggeweest en gaat opnieuw het team versterken als chef patisserie
Een mes snijdt aan twee kanten, ook in dit geval. Op maandag 15 augustus ging de
keukenbrigade op pad om de messen te slijpen. Aan de ene kant een mooie
teamactiviteit om lekker na te praten over de vakantie aan de andere kant een zeer
leerzame workshop gegeven bij één van de beste messenslijpers van Nederland
Rangelrooij in Den Haag.
Ik weet het nog als de dag van gister, mijn eerste Wagyu ervaring !
In 2014 mocht ik mee naar London waar het eerste stukje Wagyu vlees in Europa te eten was.
Een Afrikaanse foodtruck bij de achterdeur?
Valérie nodigt het team van De Kromme Dissel uit in hun eigen restaurant! Nadat ze ons 7 gangen menu at wilde ze onze koks trakteren op haar kookkunsten. En zo kwam ze met haar foodtruck bij ons langs. Lees hier ons verslag:
Eiwitrijk eten is lekker en gezond! Voor het nieuwe Praleucine concept van Patrick Tassignon hebben dit heerlijke gerecht uitgewerkt voor het tv programma Lekker in je Vel dat wordt uitgezonden op 27 en 28 maart 2021.