Menu & Wijn

Met liefde, creativiteit en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis, modern en internationaal gekookt. Op de ‘à la carte’ kaart vindt u de signatuur-gerechten van De Kromme Dissel. In het Kromme Dissel menu wordt geëxperimenteerd met smaken uit binnen- en buitenland. De creativiteit van het team zorgt steeds weer voor bijzondere gerechten met de mooiste producten uit het seizoen. Bij deze gerechten kunt u gebruik maken van een bijpassend wijnarrangement. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag en maken voor u een passend voorstel.

Prijzen van ons menu zijn:
4 gangen € 105,00 | 5 gangen € 115,00 | 6 gangen € 125,00


  • Menu De Kromme Dissel
  • Wijnarrangement
  • Wijnkaart
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts

  • Coquille | venkel | appel | buikspek
  • Kabeljauw | trompette de la mort | hazelnoot
  • Tarbot | pompoen | Osciëtra kaviaar
  • Kalfshaas | witte kool | sambalsaus
  • Wagyu A5 Grade 10+ (€ 30 supplement)
  • Wilde eend | gele biet | braam
  • Exotisch fruit | calamansi | sesam

    Bij het Kromme Dissel menu serveren wij een wijnarrangement, zorgvuldig geselecteerd door SVH Wijnmeester Ronnie Brouwer, voor een extra dimensie bij uw menu. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag en maken voor u een passend voorstel.

  • 2020 Elite, Neerlands wijnmakerij & Ronnie Brouwer, Nederland
  • 2022 Roussanne, Olifantsberg, Breedekloof Zuid-Afrika
  • 2020 Albariño, Marimar Estate, Russian River Valley, Californië
  • 2022 Fleurie ‘Clos de la Roilette’, Domaine Coudert, Frankrijk
  • 2022 Camiño Longo, Atrium Vitis, Galicië Spanje
  • 2015 Recioto di Soave ‘La Broia’, Roccolo Grassi, Italië
  • 5 gangen € 55,00 - 6 gangen € 66,00 - 7 gangen € 77,00 - 8 gangen € 88,00

  • Op onze wijnkaart vindt u een breed scala aan wijnen van over de hele wereld. Grote Bordeaux wijnen afgewisseld met verfijnde biologische, van onbekende kleine wijnhuizen. Er is een ruime keuze uit wijnen per glas, halve fles, hele fles of magnum flessen. Of u nu het liefst een fles of een glas wijn heeft: wij adviseren u graag over welke wijnen het best bij uw gerechten passen. Doordat er veel wisselingen zijn in het wijnassortiment kan het zijn dat de online kaart niet volledig up to date is.
  • Download kaart

  • Oesters met klassiek garnituur
  • Jamón Ibérico de Bellota | romesco | crackers
  • Baerii, Oscietra, Imperial -kaviaar | blini | zure room
  • Coquille Saint Jacque | venkel | Osciëtra-kaviaar
  • Langoustine | bisque | pompoen
  • Kabeljauw | gerookte paling | hoorn des overvloeds
  • Steak tartaar | truffel | eidooier

  • Kreeft à l’Américaine op onze wijze
  • Tarbot | eidooiercrème | ravioli bosui | Iberico ham | morilles
  • Wilde zeebaars | ansjovis | artisjok | barigoule | sauce au beurre rouge
  • Kalfshaas | zwezerik | gember | rode wijnjus
  • Japans Wagyu rund (A5, 10+ gradatie)
  • Wilde eend | gele biet | leverpaté | bramen

  • Selectie internationale kazen
  • Klassiek Frans appeltaartje | vanille ijs | karamelsaus
  • Perzik | honing | mikan | jasmijn
  • Tulakalum 80% chocolade | rode biet | dragon | komijn | walnoot