Menu & Wijn

Met liefde, creativiteit en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis, modern en internationaal gekookt. Op de ‘à la carte’ kaart vindt u de signatuur-gerechten van De Kromme Dissel. In het Kromme Dissel menu wordt geëxperimenteerd met smaken uit binnen- en buitenland. De creativiteit van het team zorgt steeds weer voor bijzondere gerechten met de mooiste producten uit het seizoen. Bij deze gerechten kunt u gebruik maken van een bijpassend wijnarrangement. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag en maken voor u een passend voorstel.

Prijzen van ons menu zijn:
5 gangen € 85,00 | 6 gangen € 95,00 | 7 gangen € 105,00


  • Menu De Kromme Dissel
  • Wijnarrangement
  • Wijnkaart
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts

  • Rouleau van sliptong met gerookte paling, structuren van knolselderij en Bouchot mosselen
  • Coquille met quinoa, truffel en saus van eekhoorntjesbrood
  • Wilde zeebaars met langoustine, sushi van aardpeer en saus van zeesla
  • Wilde patrijs met gemarineerde witte kool en levercrème, compote van tamarillo
  • Hertenrug filet met structuren van boerenkool, picalilly en schorseneren
  • Vacherin mont d’Or met truffel, vijgen, cranberry en pecannoot
  • Sinaasappel met V.O.C. ijs, moelleux van chocolade en kumquat

    Bij het Kromme Dissel menu serveren wij een wijnarrangement, zorgvuldig geselecteerd door maître sommelier Ronnie Brouwer, voor een extra dimensie bij uw menu. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag en maken voor u een passend voorstel.

  • Wijnarrangement:
  • 4 gangen € 37,00 - 5 gangen € 46,00 - 6 gangen € 55,00 - 7 gangen € 64,00
  • Download kaart

  • Op onze wijnkaart vindt u een breed scala aan wijnen van over de hele wereld. Grote Bordeaux wijnen afgewisseld met verfijnde biologische, van onbekende kleine wijnhuizen. Er is een ruime keuze uit wijnen per glas, halve fles, hele fles of magnum flessen. Of u nu het liefst een fles of een glas wijn heeft: wij adviseren u graag over welke wijnen het best bij uw gerechten passen.
  • Download kaart

  • Dungesneden ‘noten’ van Sint Jakobsschelpen met Pernod en Baeri-kaviaarroom
  • Langoustinebisque, -carpaccio, -gefrituurd en a la plancha
  • Rouleau van sliptong met gerookte paling, structuren van knolselderij en Bouchot mosselen
  • Warme en koude bereiding van ganzenlever met specerijen

  • Kreeft à l’Américaine op onze wijze
  • Tarbot met ravioli van bosui en gember, gepocheerde eidooier en saus van morieljes
  • Kalfshaas van de bbq met Twentse mozzarella, peulvruchten en rode wijnjus
  • Fazantfilet met zuurkool, ganzenlever, pommes dauphines en specerijensaus
  • Hazenrugfilet met structuren van rode kool en gebakken bloedworst

  • Selectie internationale kazen
  • Dessert met Betuwse aardbeien, magnolia, en groene olijf
  • Dessert met kokos, mango, passievrucht en kaffir limoen
  • Klassiek Frans appeltaartje met vanille ijs en karamelsaus