Menu & Wijn

Met liefde, creativiteit en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis, modern en internationaal gekookt. Op de ‘à la carte’ kaart vindt u de signatuur-gerechten van De Kromme Dissel. In het Kromme Dissel menu wordt geëxperimenteerd met smaken uit binnen- en buitenland. De creativiteit van het team zorgt steeds weer voor bijzondere gerechten met de mooiste producten uit het seizoen. Bij deze gerechten kunt u gebruik maken van een bijpassend wijnarrangement. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag en maken voor u een passend voorstel.

Prijzen van ons menu zijn:
4 gangen € 105,00 | 5 gangen € 115,00 | 6 gangen € 125,00


  • Menu De Kromme Dissel
  • Wijnarrangement
  • Wijnkaart
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts

  • Heilbot | langoustine | biet | raapsteel
  • Gerookte snoekbaars | paling | aardappel | tatsoi
  • Skrei | Iberico-ham | aardpeer | dragon
  • Kwartel | truffel| witte kool | vadouvan
  • Wagyu A5 Grade 10+ (€ 25,- supplement)
  • Kalfshaas black curry | zwezerik | wang | prei
  • Chocolade | bloedsinaasappel | saffraan | pistache

    Bij het Kromme Dissel menu serveren wij een wijnarrangement, zorgvuldig geselecteerd door SVH Wijnmeester Ronnie Brouwer, voor een extra dimensie bij uw menu. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag en maken voor u een passend voorstel.

  • Albariño, Las perdices, Mendoza Argentinië
  • Hautes Cote de Nuits, Delaunay, Frankrijk
  • Chardonnay, Joubert-Tradouw, Tradauw Zuid-Afrika
  • 2022 Diapsalmata, Angus Paul, Stellenbosch Zuid-Afrika
  • Termes, Toro Spanje
  • Moscato Passito, Sicilië Italië
  • 5 gangen € 50,00 - 6 gangen € 60,00 - 7 gangen € 70,00 - 8 gangen € 80,00

  • Op onze wijnkaart vindt u een breed scala aan wijnen van over de hele wereld. Grote Bordeaux wijnen afgewisseld met verfijnde biologische, van onbekende kleine wijnhuizen. Er is een ruime keuze uit wijnen per glas, halve fles, hele fles of magnum flessen. Of u nu het liefst een fles of een glas wijn heeft: wij adviseren u graag over welke wijnen het best bij uw gerechten passen. Doordat er veel wisselingen zijn in het wijnassortiment kan het zijn dat de online kaart niet volledig up to date is.
  • Download kaart

  • Oester
  • Baerii, Oscietra of Imperial -kaviaar met klassieke garnituren
  • Coquille Saint Jacque | venkel | Osciëtra-kaviaar
  • Langoustine | bisque | pompoen
  • Gerookte snoekbaars | paling | aardappel | tatsoi
  • Steak tartaar | truffel | eidooier

  • Kreeft à l’Américaine op onze wijze
  • Tarbot | eidooiercrème | ravioli bosui | Iberico ham | morilles
  • Wilde zeebaars | ansjovis | artisjok | barigoule | sauce au beurre rouge
  • Kalf black curry | zwezerik | wang | prei
  • Japans Wagyu rund (A5, 9-10+ gradatie)

  • Selectie internationale kazen
  • Klassiek Frans appeltaartje | vanille ijs | karamelsaus
  • Chocolade | bloedsinaasappel | saffraan | pistache
  • Tulakalum 80% chocolade | rode biet | dragon | komijn | walnoot