Reserveren

Wij kijken er enorm naar uit om u te mogen verwelkomen in De Kromme Dissel.

Met creativiteit, liefde en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis internationaal modern gekookt. Onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen en Maître Sommelier Ronnie Brouwer, werkt het team samen aan een bijzonder culinaire beleving voor iedere gast.

Heeft u specifieke dieetwensen of wilt u vegetarisch eten? Dat kan! Het is prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen.

Op zondag en maandag is het restaurant gesloten.

Bijzondere openenings- sluitingsdagen

Op eerste Paasdag, 17 april serveren wij een Paasdiner.
Op eerste Pinksterdag, 5 juni serveren wij een Pinksterlunch.
Van 26 juli t/m 8 augustus is het restaurant gesloten.
Op 24 december en van 27 december t/m 6 januari is het restaurant gesloten.

Dineren en overnachten?

Boek nu het compleet verzorgd 2-daags De Kromme Dissel Arrangement waarbij u geniet van het speciaal samengestelde 7-gangenmenu, een heerlijke overnachting en een uitgebreid ontbijt om de volgende dag goed mee te starten. Als extraatje ontvangt u een culinaire verassing.

Boek nu uw arrangement »