Lunch in het het buitenrestaurant

Wij kijken er enorm naar uit om u weer te mogen verwelkomen bij De Kromme Dissel. Wij openen met vreugde ons buitenrestaurant voor de lunch! Chef Tonny Berentsen heeft samen met het team voor u een smaakvol 4-gangen lunchmenu samengesteld, waar u van kunt komen genieten tijdens de heerlijke lentedagen. Omdat wij het lunchmenu enkel buiten mogen serveren, zijn wij afhankelijk van de weersomstandigheden. Wij zullen altijd 24 uur van tevoren beslissen of de lunch wel of niet doorgang krijgt, en u tijdig informeren wanneer wij uw reservering moeten annuleren.

‘In Room Dining’

Kom genieten van een geheel verzorgd 4-gangen diner waarvan uw smaakpapillen intens worden geprikkeld, en dat op uw hotelkamer! Laat ons u in de watten leggen met De Kromme Dissel In Room Dining Special en ervaar alle luxe van een restaurantbezoek in intieme sferen.

Bekijk arrangementen » 

Heeft u specifieke dieetwensen of wilt u vegetarisch eten? Het is prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen.

Huisdieren zijn niet welkom in het restaurant.

 

Openingstijden

Openingstijden buitenrestaurant: woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur
‘In Room Dining’ : do t/m za vanaf 18:30 uur