Reserveren

Wij kijken er enorm naar uit om u te mogen verwelkomen in De Kromme Dissel.

Met creativiteit, liefde en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis internationaal modern gekookt. Onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen en Maître Sommelier Ronnie Brouwer, werkt het team samen aan een bijzonder culinaire beleving voor iedere gast.

Heeft u specifieke dieetwensen of wilt u vegetarisch eten? Dat kan! Het is prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen. Wij attenderen u er op dat wij ons uiterste best zullen doen om aan uw wensen te voldoen, maar kunnen niet garanderen, dat er geen sporen of resten aanwezig zullen zijn. Zware allergieën zijn soms zo ernstig dat wij hier geen toezegging in kunnen- of durven doen. Wij bieden geen veganistische keuken aan.

Op zondag en maandag is het restaurant gesloten. Huisdieren zijn niet welkom.

Dineren en overnachten?

Boek nu het compleet verzorgd 2-daags De Kromme Dissel Arrangement waarbij u geniet van het speciaal samengestelde 6-gangenmenu, een heerlijke overnachting en een uitgebreid ontbijt om de volgende dag goed mee te starten. Als extraatje ontvangt u een culinaire verrassing.

Boek nu uw arrangement »