Reserveren

Wij kijken er enorm naar uit om u te mogen verwelkomen in De Kromme Dissel.

Met creativiteit, liefde en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis internationaal modern gekookt. Onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen en Maître Sommelier Ronnie Brouwer, werkt het team samen aan een bijzonder culinaire beleving voor iedere gast.

Heeft u specifieke dieetwensen of wilt u vegetarisch eten? Dat kan! Het is prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen.

U kunt uw reservering maken op de reserveringstool van The Fork
of door te bellen naar 0317 – 313 118

Openingstijden

Wij serveren de lunch op donderdag en vrijdag
en ontvangen u graag tussen 12:00 – 13:00 uur

Wij serveren het diner van dinsdag t/m zaterdag
en ontvangen u graag tussen 18:00 -19:00 uur.

Op zondag en maandag is het restaurant gesloten.

Bijzondere sluitingsdagen
Op 24 december en van 27 december t/m 5 januari is het restaurant gesloten.

Dineren en overnachten?

Boek nu het compleet verzorgd 2-daags De Kromme Dissel Arrangement waarbij u geniet van het speciaal samengestelde 7-gangenmenu, een heerlijke overnachting en een uitgebreid ontbijt om de volgende dag goed mee te starten. Als extraatje ontvangt u een culinaire verassing.

Boek nu uw overnachting »