Persinformatie

Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie, persberichten, ons logo en beeldmateriaal van restaurant De Kromme Dissel dat gebruikt mag worden voor publicaties in de media.

Persberichten:

07-10-2024

Persbericht De Kromme Dissel Michelin 7 oktober 2024

Factsheet De Kromme Dissel.pdf

12-04-2023

52e ster voor De Kromme Dissel

04-10-2022:
CHEF PATISSIER PATRICK WU TERUG VAN WEGGEWEEST

30-05-2022:
Ook in 2022 een Michelinster voor De Kromme Dissel (.PDF)

29-03-2021:
Uniek record van 50ste Michelinster voor De Kromme Dissel (.PDF)

Fotomateriaal De Kromme Dissel:

Gerechten febr 2025
Groepsfoto Michelin 2024.jpg
Binnen buiten
Gerechten 2024
Suites
Team
Tuinkamer
Boardroom De Kromme Dissel
Chefkok Tonny Berentsen
Teamfoto 2023
Patissier Patrick Wu
Archief (.zip 36mb)
De Kromme Dissel interieur/ exterieur (.zip 59 mb)
Team 2023(.zip 10 mb)
Gerechten 2023(.zip 24 mb)
• Logo De Kromme Dissel wit (.png)
• Logo De Kromme Dissel bruin(.png)
Factsheet De Kromme Dissel (.PDF)

 

Heeft u nog vragen, wenst u ander beeldmateriaal of kunnen u wij u helpen met een mooi verhaal, dan komen we graag met u in contact.

Contact

Voor persvragen of interviewverzoeken kunt u contact met ons opnemen via:

PR-afdeling – hoofdkantoor Fletcher Hotels
Telefonisch: 0347 – 329 092
Per mail  [email protected]

Bent u niet van de pers en heeft u een vraag?
Neem dan contact op met de afdeling marketing via: [email protected].