Persinformatie
Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie, persberichten, ons logo en beeldmateriaal van restaurant De Kromme Dissel dat gebruikt mag worden voor publicaties in de media.
Persberichten:
12-04-2023
52e ster voor De Kromme Dissel
04-10-2022:
CHEF PATISSIER PATRICK WU TERUG VAN WEGGEWEEST
30-05-2022:
Ook in 2022 een Michelinster voor De Kromme Dissel (.PDF)
29-03-2021:
Uniek record van 50ste Michelinster voor De Kromme Dissel (.PDF)
24-03-2021 :
Spannende tijden voor sterrenrestaurant de kromme dissel (.PDF)
Fotomateriaal De Kromme Dissel:
•Teamfoto 2023
•Patissier Patrick Wu
• Archief (.zip 36mb)
• De Kromme Dissel interieur/ exterieur (.zip 59 mb)
• Team 2023(.zip 10 mb)
• Gerechten (.zip 24 mb)
• Logo De Kromme Dissel wit (.png)
• Logo De Kromme Dissel bruin(.png)
• Factsheet De Kromme Dissel (.PDF)
Heeft u nog vragen, wenst u ander beeldmateriaal of kunnen u wij u helpen met een mooi verhaal, dan komen we graag met u in contact.
Contact
Voor persvragen of interviewverzoeken kunt u contact met ons opnemen via:
PR-afdeling – hoofdkantoor Fletcher Hotels
Telefonisch: 0347 – 329 092
Per mail Pers@fletcher.nl
Bent u niet van de pers en heeft u een vraag?
Neem dan contact op met de afdeling marketing via: marketing@fletcher.nl.