Persinformatie

Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie, persberichten, ons logo en beeldmateriaal van restaurant De Kromme Dissel dat gebruikt mag worden voor publicaties in de media.

Persberichten:

12-04-2023

52e ster voor De Kromme Dissel

04-10-2022:
CHEF PATISSIER PATRICK WU TERUG VAN WEGGEWEEST

30-05-2022:
Ook in 2022 een Michelinster voor De Kromme Dissel (.PDF)

29-03-2021:
Uniek record van 50ste Michelinster voor De Kromme Dissel (.PDF)

24-03-2021 :
Spannende tijden voor sterrenrestaurant de kromme dissel (.PDF)

Fotomateriaal De Kromme Dissel:

Chefkok Tonny Berentsen
• Teamfoto 2023
Patissier Patrick Wu
Archief (.zip 36mb)
De Kromme Dissel interieur/ exterieur (.zip 59 mb)
Team 2023(.zip 10 mb)
Gerechten (.zip 24 mb)
Logo De Kromme Dissel wit (.png)
Logo De Kromme Dissel bruin(.png)
Factsheet De Kromme Dissel (.PDF)

 

Heeft u nog vragen, wenst u ander beeldmateriaal of kunnen u wij u helpen met een mooi verhaal, dan komen we graag met u in contact.

Contact

Voor persvragen of interviewverzoeken kunt u contact met ons opnemen via:

PR-afdeling – hoofdkantoor Fletcher Hotels
Telefonisch: 0347 – 329 092
Per mail  Pers@fletcher.nl

Bent u niet van de pers en heeft u een vraag?
Neem dan contact op met de afdeling marketing via: marketing@fletcher.nl.