Skip to content
De Kromme Dissel
  • Home
  • Team
  • Menu & Wijn
  • Trouwen
  • Hotel
  • Impressie
  • Reserveren
  • Blog

Wie ben ik: Naomi Vrugt

  • Team

Wie ben ik: Naomi Vrugt
Geboortejaar: 1997
Assistent sommelier/ medewerker bediening

Wie ben ik: Martijn van Alst

  • Team

Wie Ben Ik: Martijn van Alst
Geboortejaar: 2004
Functie: leerling kok garde en patisserie 

Wie ben ik: Kim Derksen

  • Team

Wie ben ik: Kim Derksen
Geboren in 1996
Functie: Gastvrouw

Wie ben ik: Ronnie Brouwer

  • Team

Wie ben ik? Ronnie Brouwer
Geboren op 8 april 1973
Functie: Maître sommelier

Wie ben ik: Tonny Berentsen

  • Team

Wie ben ik? Tonny Berentsen
Geboren op 20 maart 1969
Functie: Chef de cuisine

Wie ben ik: Tijn Telders

  • Team

Wie ben ik: Tijn Telders
Geboren op 21 oktober 2004
Stagiaire en ambulant kok

Wie ben ik: Eline Scholten

  • Team

Wie ben ik: Eline Scholten
Geboren op 25 oktober 2002
Functie: ambulant medewerker bediening

Wie ben ik: Kaj Hendriks

  • Team

Wie ben ik: Kai Hendriks
geboren in 2001
Leerling bediening niveau 4

Wie ben ik: Joost Helmers

  • Team

Wie ben ik: Joost Helmers
Geboortejaar: 2001
Functie: leerling kok

Wie ben ik: Kiruba Sumasandran

  • Team

Wie ben ik: Kiruba Somasunhdaram
Arnhem
Algemene dienst

Wie ben ik: Tobias Quik

  • Team

Wie ben ik: Tobias Quik
15-12-2003
Leerling-kok

Wie ben ik: Jeroen Meijer

  • Team

Vacature: Fulltime gastvrouw / gastheer

  • Vacatures
  • Nieuws
  • Team

Voor deze vacature zoeken we een enthousiaste fulltimer die het team komt versterken.

Wie ben ik: Sierk Buwalda

  • Team

Wie ben ik:
Sierk Buwalda
Creative chef
Geboortejaar: 1979
Joure

Wie ben ik: Youri Pietersen

  • Team

Naam: Youri Pietersen, Geboortejaar: 27 oktober 1998, Functie: chef de partie

Wie ben ik: Brandon de Bruin

  • Team

WIE BEN IK: BRANDON DE BRUIN
Geboren in Rheden in 1998
Leerling kok 2019-2021
Vakschool Wageningen

Categoriën
  • Artikelen
  • Cadeaukaart
  • Kalender Tutorials
  • Media
  • Nieuws
  • Recepten
  • Team
  • Vacatures
  • Wijnpraat

De Kromme Dissel

Gelegen naast
Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland
Klein Zwitserlandlaan 5
6866 DS Heelsum
Reserveren: 0317 – 313 118
E: restaurant@krommedissel.nl

Pers: Kijk hier voor meer informatie en beeldmateriaal: Persmap

Parkeren en internet

De Kromme Dissel is voorzien van gratis WiFi en makkelijk bereikbaar vanaf de A50 en de A12. Openbare parkeergelegenheid en oplaadpunten voor elektronische auto’s beschikbaar.
Bent u nieuwsgierig naar onze Vacatures ?
Heeft u een Cadeaukaart ?

Voorwaarden kerstkaart 2022 >

Openingstijden

Lunch op donderdag en vrijdag
ontvangst  12:00 – 13:00 uur, eindtijd 17:00
Diner op dinsdag t/m zaterdag
ontvangst 18:00 – 19:00 uur, eindtijd middernacht
Op zondag en maandag is het restaurant gesloten.
Huisdieren zijn niet welkom.

Reserveren »

Aanmelden