Wie ben ik?
Naam: Jurre Segers
Geboortejaar: 22 september 2006
Functie: Leerling-kok
Waar kom je vandaan?
Ik kom uit Loo, een klein maar gezellig dorp vlakbij Arnhem. Waar ook Chef Berentsen vandaan komt!
Hoe ben je in de horeca terechtgekomen?
Toen ik 14 was, moest ik voor de middelbare school een stageplek vinden. Ik belandde als keukenmedewerker bij Zalencentrum Berentsen in Loo. Sindsdien heeft de horeca me niet meer losgelaten!
Wat vind je het leukste aan werken in de keuken?
De variatie in werkzaamheden is geweldig. Geen dag is hetzelfde! Daarnaast werk ik in een superleuk team én vind ik het fantastisch om gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.
Waarom heb je voor De Kromme Dissel gekozen?
Ik had een stageplek nodig voor 10 weken en wilde een nieuwe uitdaging aangaan. Mijn chef bij Zalencentrum Berentsen stelde voor om contact op te nemen met zijn broer, Tonny Berentsen, van De Kromme Dissel. Zo is het balletje gaan rollen!
Waar hou je echt niet van?
Oesters en olijven staan absoluut niet op mijn favorietenlijstje.
Wat doe je graag naast je werk?
In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld, ga ik op stap, en breng ik tijd door met familie en vrienden.
Kunnen we je volgen op Instagram?
Jazeker! Je vindt me op Insta via @_Jurre.s _
Waar zie je jezelf over 10 jaar?
Over 10 jaar hoop ik in een geweldig restaurant te werken, met een leuk en hecht team om me heen.