“Het is hier dan ook nooit saai.”

Wie ben ik: Kiruba Somasunhdaram
Arnhem
Algemene dienst

HOE BEN IK IN DE HORECA TERECHT GEKOMEN:

Ik ben geboren in Sri Lanka en op mijn 22e als politiek vluchteling naar Nederland gekomen. Het was voor iemand, die nog geen Nederlands kon spreken moeilijk om aan werk te komen. Een vriend vertelde mij dat er in de afwas veel werk was. Ik ben toen gaan zoeken in de Arnhemse horeca naar een baan. Al snel hoorde ik dat Restaurant Deksel een afwasser zocht en daar is mijn carrière als afwasser begonnen. Na verschillende baantjes in verschillende restaurants ben ik uiteindelijk in Hotel Klein-Zwitserland gaan werken. Ik werd daar in De Kromme Dissel geplaatst en werk er nu alweer ruim 13 jaar met plezier.

WAAROM IS DE KROMME DISSEL SPECIAAL VOOR JOU:

Dat ik er al 13 jaar werk is voor mij op zich al heel speciaal. Dat geeft al aan dat ik het hier erg naar mijn zin heb. We hebben een leuk team en voel me ook echt gewaardeerd. Dat viel bij andere restaurants nog al eens tegen als afwasser. Wat ik ook heel plezierig vind bij dit restaurant is dat er altijd iets te doen is. Het is hier dan ook nooit saai.

WAT IS JOUW MOOISTE MOMENT IN DE KROMME DISSEL:

Een van de mooiste momenten was een personeelsuitje. We hadden binnen de organisatie met de ‘belevingswedstrijd’ de prijs gewonnen om met het team naar een concert van ‘Will i am’ in de Heineken Music Hall te gaan. Het concert die avond was heel mooi en het stappen in het mooie Amsterdam maakte de avond helemaal compleet. Maar verder heb ik eigenlijk elke dag een bijzonder moment. Dat moment is ’s nachts als de vloer geschrobd is en de keuken er weer spic en span uitziet, dan kan ik genieten van het koude biertje dat ik als sluitborrel drink!!