Naam : Milan Adriaansen
Geboortejaar : 2004
Functie : leerling kok
Waar kom je vandaan?
Coevorden, Drenthe.
Hoe ben je in de horeca terechtgekomen, en waar heb je eerder gewerkt?
Met een afwas bijbaan en toen begonnen aan de koksopleiding. Gewerkt bij Grand Cafe de Troubadour en Restaurant Amused Food and Wine.
Wat vind je het leukste aan werken in de keuken/ bediening?
Nieuwe technieken leren en onbekende smaken/ combinaties ontdekken.
Waarom heb je bij De Kromme Dissel gesolliciteerd?
Ik wilde graag de Klassieke Franse keuken ontdekken op hoog niveau.
Wat is je lekkerste gerecht?
Zelfgemaakte pizza van een pizzasteen
Waar hou je absoluut niet van?
Oesters
Wat vind je leuk om te doen naast het werk?
Bbq’en Sporten, Zwemmen, er op uit met de hond, festivals, wandelen in de natuur, brood bakken, biertje doen met de vrienden, autorijden
Wat is je mooiste gerecht/lekkerste wijn?
Langoustine met curry van langoustine en pompoen
Wat zijn je favoriete hashtags?
#sourdough #nurburgring #funny #cars
Kunnen we je volgen op insta?
@Milaneesie
Waar wil je staan over 10 jaar?
Eigen ambachtelijke Franse Bistro