Skip to content
De Kromme Dissel
  • Home
  • Team
  • Menu & Wijn
  • Trouwen
  • Hotel
  • Impressie
  • Reserveren
  • Blog

Wildplukken langs de Rijn

  • Kalender Tutorials

Ga mee wildplukken langs de Rijn!

Paddenstoelen zoeken

  • Kalender Tutorials

We nemen je mee op zoek naar eekhoorntjesbrood!

Tutorial Champagne door sommelier Ronnie Brouwer

  • Kalender Tutorials

Tutorial ‘Welk glas voor welke wijn?

  • Kalender Tutorials

Januari: Maurijn bereidt coquilles st Jacques op twee manieren.

  • Kalender Tutorials
  • Recepten

Februari: Tutorial bereiden van pommes soufflées

  • Kalender Tutorials
  • Recepten

Maart: Tutorial Crèmesoep van raapstelen

  • Kalender Tutorials

April: Tutorial rouleau van Hollands Lamsfilet

  • Kalender Tutorials

Mei: Tutorial gepocheerd ei

  • Kalender Tutorials

Juni: Tutorial Merengue

  • Kalender Tutorials

Juli: Tutorial Hollandse rode mul

  • Kalender Tutorials
  • Recepten

Dit heerlijke zomerse gerecht is voor de hobbykok best goed te maken. Met de tutorial van chefkok Tonny Berentsen moet het helemaal goed lukken.

Augustus: Tutorial bereiden van Wagyu Beef

  • Kalender Tutorials

Bekijk hier het recept en een tutorial om het Wagyu beef te bakken.

September: Tutorial Hoe je kreeft schoonmaakt

  • Kalender Tutorials

Oktober: Tutorial ravioli maken

  • Kalender Tutorials

November: Tutorial bereiden van wilde eend

  • Kalender Tutorials

December: Tutorial Chocolade mousse

  • Kalender Tutorials
Categoriën
  • Artikelen
  • Cadeaukaart
  • Kalender Tutorials
  • Media
  • Nieuws
  • Recepten
  • Team
  • Vacatures
  • Wijnpraat

De Kromme Dissel

Gelegen naast
Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland
Klein Zwitserlandlaan 5
6866 DS Heelsum
Reserveren: 0317 – 313 118
E: restaurant@krommedissel.nl

Pers: Kijk hier voor meer informatie en beeldmateriaal: Persmap

Parkeren en internet

De Kromme Dissel is voorzien van gratis WiFi en makkelijk bereikbaar vanaf de A50 en de A12. Openbare parkeergelegenheid en oplaadpunten voor elektronische auto’s beschikbaar.
Bent u nieuwsgierig naar onze Vacatures ?
Heeft u een Cadeaukaart ?

Voorwaarden kerstkaart 2022 >

Openingstijden

Lunch op donderdag en vrijdag
ontvangst  12:00 – 13:00 uur, eindtijd 17:00
Diner op dinsdag t/m zaterdag
ontvangst 18:00 – 19:00 uur, eindtijd middernacht
Op zondag en maandag is het restaurant gesloten.
Huisdieren zijn niet welkom.

Reserveren »

Aanmelden