Peulvruchten soep en salade á la Tonny

Bij ons in de keuken van De Kromme Dissel zijn we dol op peulvruchten!

Denk maar eens aan rode linzen, crème van zwarte bonen en kikkererwten voor de humus. Je kunt er eindeloos mee combineren. Het is één van de meest gebruikte producten bij het samenstellen van onze gerechten. Door de grote verscheidenheid aan soorten raak je niet snel uitgekeken op de kleur, smaak en vorm. Daarbij zijn ze ook nog eens heel gezond!

Ceasar Salade à la Tonny

Eiwitrijk eten is lekker en gezond! Voor het nieuwe Praleucine concept van Patrick Tassignon hebben dit heerlijke gerecht uitgewerkt voor het tv programma Lekker in je Vel dat wordt uitgezonden op 27 en 28 maart 2021.

Hert Wellington met madeira mousse

Eerst in de oven, dan een kwartiertje rusten en dan aansnijden en direct
serveren. Het is een spannende bereiding en de timing luistert nauw maar wel een heerlijk wild gerecht!

Crèmesoep van eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood of te wel de “ Boletus Edulis” is een geweldig product, dat zelfs hier in Heelsum in het bos groeit. De mogelijkheden van deze wilde paddenstoel zijn oneindig. Heb jij deze heerlijke soep al eens gemaakt?