De Kromme Dissel zoekt een ervaren gastvrouw/gastheer met leiderschapskwaliteiten om gasten te verwelkomen en een luxe ontbijtservice te coördineren van woensdag t/m zondag.
Wij zijn continu op zoek naar de perfecte balans tussen traditie en innovatie. Truffels spelen hierin een onmisbare rol. Ze voegen niet alleen complexiteit en elegantie toe aan onze gerechten, maar vertellen ook een verhaal van seizoen, terroir en vakmanschap.
Onze oude kaaswagen heeft tientallen jaren trouw dienstgedaan, tijd voor een nieuwe! Lees meer over Kim's kaaswagen!
Sous-chef Brandon de Bruin van De Kromme Dissel heeft op 2 september een prachtige prestatie neergezet door het Chef Balfegó Event Benelux te winnen!
Met de Balfego tonijn maken wij een heerlijke amuse. De vis wordt duurzaam gevangen in de heldere wateren van de Middellandse Zee. Een prachtig product om mee te werken. Én het is verantwoord om met deze tonijn aan de slag te gaan.
Op 11 mei stond chefkok Tonny Berentsen te koken bij de 36e Tour asperge in Leende voor het goede doel: Mag ik dan bij jou.
Ik heb een geweldige en unieke mogelijkheid gekregen om het grote wijnhuis Torres te bezoeken. Tijdens een driedaagse reis, dat volledig vol was gepland, kregen we meerdere wijngaarden te zien met aansluitend een proeverij en een lunch of diner met de betreffende wijnen.
Kerst is voor ons altijd een moment van terugkijken. We hebben een super mooi jaar gehad en daarom willen we u bedanken.
Een bruisend aperitief voor de feestdagen!
Kaviaar, ook wel bekend als "het zwarte goud", staat al eeuwenlang bekend als een delicatesse vanwege zijn verfijnde smaak en luxueuze uitstraling. Bij De Kromme Dissel hebben we deze reputatie naar een hoger niveau getild door de proeverij van Persian Caviar te introduceren.
Restaurant De Kromme Dissel blijft record houder met 52 jaar op rij één Michelinster
.
Team van De Kromme Dissel in Heelsum trots op mooie prestatie!
Patrick Wu is terug van weggeweest en gaat opnieuw het team versterken als chef patisserie
Een mes snijdt aan twee kanten, ook in dit geval. Op maandag 15 augustus ging de
keukenbrigade op pad om de messen te slijpen. Aan de ene kant een mooie
teamactiviteit om lekker na te praten over de vakantie aan de andere kant een zeer
leerzame workshop gegeven bij één van de beste messenslijpers van Nederland
Rangelrooij in Den Haag.
Tonny Berentsen geëerd door KHN Arnhem/Renkum voor 50 jaar Michelinster
In het DeLaMar Theater in Amsterdam is tijdens de jaarlijkse sterrenceremonie van Michelin Nederland op 30 mei jl. voor het 51e jaar op rij, de felbegeerde Michelinster aan restaurant De Kromme Dissel uit Heelsum toevertrouwd.
Inmiddels een klassieker voor veel (toer)wielrenners. Op zaterdag 14 mei jl. mocht er weer gefietst worden voor het goede doel. Er is 38000 euro opgehaald voor Claudia de Breij's stichting 'mag ik dan bij jou'
Voor deze vacature zoeken we een enthousiaste fulltimer die het team komt versterken.
De Kromme Dissel's eerste Nederlandse wijn is gebotteld!
Voor deze vacature zoeken we een ambulant medewerker die het team tijdens de avonduren voornamelijk doordeweeks ondersteunt. Vind je het leuk om naast je baan of naast je studie nog een paar uur te werken in de topgastronomie? Dan is dit jouw kans.
Sinds 11 juni 2020 heb ik het genoegen om mijn collectie “moderne stillevens” te exposeren in De Kromme Dissel.
Ik ben Tom Lamers souschef in de keuken van De Kromme dissel en al 10 jaar lid van het Nationaal kook team van Nederland.
Onze eigen Bastiaan is naast assistent maître nu ook gediplomeerd sommelier.