Aperitivo met bluefin tonijn

Met de Balfego tonijn maken wij een heerlijke amuse. De vis wordt duurzaam gevangen in de heldere wateren van de Middellandse Zee. Een prachtig product om mee te werken. Én het is verantwoord om met deze tonijn aan de slag te gaan.

Jeroen op wijnreis naar beroemd wijnhuis Torres Spanje

Ik heb een geweldige en unieke mogelijkheid gekregen om het grote wijnhuis Torres te bezoeken. Tijdens een driedaagse reis, dat volledig vol was gepland, kregen we meerdere wijngaarden te zien met aansluitend een proeverij en een lunch of diner met de betreffende wijnen.

Kerstspeech 2023

Kerst is voor ons altijd een moment van terugkijken. We hebben een super mooi jaar gehad en daarom willen we u bedanken.

kaviaar proeverij

Kaviaar, ook wel bekend als "het zwarte goud", staat al eeuwenlang bekend als een delicatesse vanwege zijn verfijnde smaak en luxueuze uitstraling. Bij De Kromme Dissel hebben we deze reputatie naar een hoger niveau getild door de proeverij van Persian Caviar te introduceren.

Kromme Dissel te gast bij Slijperij J.M. van Rangelrooij

Een mes snijdt aan twee kanten, ook in dit geval. Op maandag 15 augustus ging de
keukenbrigade op pad om de messen te slijpen. Aan de ene kant een mooie
teamactiviteit om lekker na te praten over de vakantie aan de andere kant een zeer
leerzame workshop gegeven bij één van de beste messenslijpers van Nederland
Rangelrooij in Den Haag.

Vacature: Ambulant medewerker bediening

Voor deze vacature zoeken we een ambulant medewerker die het team tijdens de avonduren voornamelijk doordeweeks ondersteunt. Vind je het leuk om naast je baan of naast je studie nog een paar uur te werken in de topgastronomie? Dan is dit jouw kans.