Martin Halma exposeert “moderne stillevens” in De Kromme Dissel

Sinds 11 juni 2020 heb ik het genoegen om mijn collectie “moderne stillevens” te exposeren in De Kromme Dissel.

Via deze weg wil ik mij graag even aan u voorstellen. Ik ben afgestudeerd in 1998 aan de kunstacademie Constantijn Huygens te Kampen. Sindsdien heb ik veel gewerkt als interieurdecorateur door heel Europa maar in Nederland heb ik onder andere bijgedragen aan spectaculaire decoraties in De Efteling, Wildlands Adventure Park maar ook in verschillende horecabedrijven.

Ik ben zelf – zoals wel blijkt – een groot liefhebber van de keuken van De Kromme Dissel en kom er geregeld om de nieuwste gerechten te proeven. Eerder heb ik illustraties gemaakt voor hun kookboeken ‘Elementen’ en ‘Inspiratie’. Naast schilderen is koken en lekker eten een enorme passie voor mij. De beide beroepen, kunstenaar en kok, hebben veel overeenkomsten zoals creativiteit, precisie en het streven naar een prachtig resultaat.

Ik heb in dit werk geprobeerd mijn enthousiasme en passie over te brengen in de stijl van De Kromme Dissel: modern, vernieuwend met een klassieke basis! Ik hoop dat mijn schilderijen bijdragen aan de bijzondere ervaring die de Kromme Dissel biedt.

Ik zou zeggen “Bon appetit, of als u het Frans niet machtig bent: Eet ze!”

Martin Halma

Wilt u meer informatie over interieurdecoratie, een privé opdracht of als u interesse heeft in mijn werken in de Kromme Dissel? Dan kunt u terecht op mijn website: martinhalma.com. Hier vindt u een overzicht van mijn verschillende werkzaamheden.