Onze Jisca in de finale van Prix Joseph Perrier – Champagne Sommelier 2025!

We zijn ontzettend trots op onze collega Jisca Wiersema, die is doorgedrongen tot de finale van de prestigieuze sommelierwedstrijd Prix Joseph Perrier – Champagne Sommelier 2025!

Deze bijzondere wedstrijd is bedoeld voor professionele sommeliers die werkzaam zijn in de Nederlandse gastronomie en een passie hebben voor champagne. Deelnemers tonen hun expertise, creativiteit en gastheerschap via uitdagende onderdelen – van thematische presentatie tot wijn-spijsadvies.

Jisca strijdt samen met twee andere finalisten om de felbegeerde titel:
• Jeffrey van der Beek – Restaurant Merlet* – Schoorl
• Jisca Wiersema – Restaurant De Kromme Dissel* – Heelsum
• Saskia Smeenk – Restaurant Daalder* – Amsterdam

De finale vindt plaats op maandag 12 mei bij De L’Europe in Amsterdam. Daar presenteren de finalisten hun visie op het wedstrijdthema ‘Effervescence – de magie van belletjes en bruis’, gevolgd door een champagne-spijscombinatie met toelichting. Om 16.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens een feestelijke champagneborrel.

De jury bestaat uit topnamen uit de wijnwereld, waaronder wijnjournalist Frank Jacobs (juryvoorzitter), Anja Vondenhoff (Champagne Ambassadeur) en Heleen Boom (voorzitter van het Nederlands Gilde van Sommeliers).

Wij wensen Jisca ontzettend veel succes en plezier tijdens de finale! Haar passie voor wijn en gastvrijheid maken ons nu al trots – en we kijken uit naar een bruisende dag in Amsterdam.

Volg onze kanalen voor de bekendmaking op 12 mei!