Four Hands Dinner – Een unieke samenwerking tussen De Kromme Dissel en Voltaire

Restaurant De Kromme Dissel en Restaurant Voltaire in Leersum presenteren met trots een exclusief Four Hands Dinner: twee bijzondere edities waarin vakmanschap, passie en gastronomie samenkomen.

Chef Falco Lens begon zijn culinaire reis bij De Kromme Dissel, waar hij drie jaar lang leerde van sterchef Tonny Berentsen en samenwerkte met Brandon de Bruin, nu sous-chef bij De Kromme Dissel. Zijn missie? Zelf een ster koken. Nu hij dit doel heeft bereikt bij Restaurant Voltaire, eren leermeester, leerling en collega hun gezamenlijke begintijd met twee bijzondere avonden, waarin zij twee unieke zesgangenmenu’s presenteren.

De eerste editie op 16 april was een succes! 

Wilt u reserveren voor de tweede editie?

Hemelvaartsdag, 29 mei
De chefs van Voltaire en De Kromme Dissel koken samen een verrassend zesgangenmenu. Combineer uw diner met een overnachting door het Kromme Dissel Arrangement te boeken

Reserveer het luxe Kromme Dissel Arrangement:

Reserveer een tafel zonder overnachting:

Beleef deze unieke culinaire samenwerking en proef de passie van sterrenchefs die elkaar inspireren! 🌟

Bekijk de beelden van het diner in Leersum 16 april.