Wie ben ik? - Anna-Sofie
Naam: Anna-Sofie Hoek
Geboortejaar: 2005
Functie: Ambulant medewerker bediening
Waar kom je vandaan?
Ik kom uit Wageningen.
Wat doe je naast de uren die je krijgt in De Kromme Dissel?
Door de week studeer ik psychologie in Leiden.
Hoe ben je in de horeca terechtgekomen, en waar heb je eerder gewerkt?
Ik ben 2,5 jaar werkzaam geweest in een restaurant in Renkum. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe, meer uitdagende ervaring.
Wat vind je het leukste aan werken in de bediening?
Het leukste vind ik de interactie met gasten en de gezelligheid aan tafel. Het is altijd fijn om een gezellige sfeer te creëren voor iedereen.
Waarom heb je bij De Kromme Dissel gesolliciteerd?
Omdat ik al horeca-ervaring had en mijn familie al jaren bij De Kromme Dissel komt, was het voor mij een leuke uitdaging om hier te solliciteren. Gelukkig is het gelukt!
Wat is je lekkerste gerecht?
Mijn favoriete gerecht is steak tartaar of kalfszwezerik.
Waar hou je absoluut niet van?
Oesters en mosselen zijn niet mijn favorieten.
Wat vind je leuk om te doen naast het werk?
Naast mijn werk sport ik graag en houd ik van reizen.
Wat is je mooiste gerecht/lekkerste wijn?
Mijn favoriete wijn is de dessertwijn van Château Monbazillac uit 2015. Het is een heerlijke wijn die perfect bij een zoet gerecht past.
Wat zijn je favoriete hashtags?
#foodlover
Kunnen we je volgen op Insta?
Zeker! Mijn Instagram is @anna_sofie_h05.
Waar wil je staan over 10 jaar?
Ik hoop over 10 jaar ergens in het bedrijfsleven te werken, mijn bachelor en master afgerond te hebben.