Gefeliciteerd u heeft een nieuwjaarslot van De Kromme Dissel!

Wanneer u uw gewonnen prijs wilt verzilveren dient u uw lot fysiek te overhandigen bij Restaurant De Kromme Dissel te Heelsum. De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op het lot.

Gefeliciteerd! U wint een compleet verzorgd diner bij De Kromme Dissel voor twee personen
Deze prijs is te verzilveren t/m juli 2023. Uitsluitend geldig op dinsdag, woensdag en donderdag en is niet geldig in combinatie met andere acties en op feestdagen. Het diner is exclusief dranken. Geldig voor twee personen op basis van beschikbaarheid en uitsluitend op reservering.

Gefeliciteerd! U wint een 3-gangen lunch bij De Kromme Dissel voor de tweede persoon
Deze prijs is te verzilveren t/m juli 2023. Deze prijs geeft bij afname van een lunch in restaurant De Kromme Dissel recht op een gratis lunch voor de tweede persoon ter waarde van €80,-. De lunch is exclusief dranken. Wij serveren de lunch op donderdag en vrijdag. Geldig op basis van beschikbaarheid en uitsluitend op reservering.

Gefeliciteerd! U wint een culinaire De Kromme Dissel jaarkalender
Deze prijs is te verzilveren t/m juli 2023. Bij uw volgende bezoek aan restaurant De Kromme Dissel krijgt u één prachtige culinaire De Kromme Dissel jaarkalender, vol met heerlijke recepten en prachtige foto’s. Het lot is uitsluitend te verzilveren in combinatie met afname van een lunch of diner.

Gefeliciteerd! U wint een gratis wijnarrangement voor één persoon
Deze prijs is te verzilveren t/m juli 2023. Geldig bij afname van een lunch of diner in restaurant De Kromme Dissel, op basis van reservering. Deze actie is geldig voor één persoon en is niet geldig in combinatie met andere acties en op feestdagen

Gefeliciteerd u wint een gratis overnachting voor twee personen bij Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland
Deze prijs is te verzilveren t/m juli 2023. Deze prijs geeft u in combinatie met reservering voor een lunch of diner in restaurant De Kromme Dissel, recht op een gratis overnachting voor twee personen op één kamer. Deze prijs is te verzilveren op dinsdag, donderdag en vrijdag, en enkel telefonisch te reserveren via telefoonnummer: 0315-313118. Geef bij uw reservering duidelijk aan dat u gebruik wilt maken van uw winnende lot. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en op feestdagen. Geldig op basis van beschikbaarheid en uitsluitend op reservering.

Gefeliciteerd! U wint een bruisend aperitief voor twee personen
Deze prijs is te verzilveren t/m juli 2023. Geldig bij afname van een lunch of diner in restaurant De Kromme Dissel. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en op feestdagen. Geldig op basis van beschikbaarheid en uitsluitend op reservering.

Gefeliciteerd u wint 25% korting op een lunch of diner bij De Kromme Dissel
Deze prijs is te verzilveren t/m juli 2023, voor maximaal 4 personen per lot. Geldig bij afname van een lunch of diner in restaurant De Kromme Dissel, niet geldig op dranken. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en op feestdagen. Geldig op basis van beschikbaarheid en uitsluitend op reservering.