Jeroen Meijer
Geboren in Ede
Medewerker bediening

Waar kom je vandaan? 
Mijn familie komt uit china, maar zelf ben ik geboren en getogen Ede. 

Welke opleiding heb je gedaan?
Hotel management op het NHL Stenden 

Hoe ben je in de horeca terecht gekomen?
Het begon als een bijbaan op mijn 14e bij een pizzeria. Vanaf dat moment is mijn liefde voor de horeca en haar producten gegroeid. Ik heb veel verschillende kanten van de horeca gezien. Van festivals, evenementen en clubs tot aan hotels en restaurants. 

Wat vind je het leukste aan de bediening?
Ik vind het leuk om met de verschillende producten bezig te zijn (Er is zoveel te ontdekken), maar natuurlijk vooral de gasten een bijzondere avond te bezorgen. Ik hou ook van de sfeer en mentaliteit van de mensen in de horeca.

Waarom heb je bij de kromme dissel gesolliciteerd? 
Na mijn studie vond ik het tijd om het hogerop te zoeken en te gaan werken met echt bijzondere producten. 

Wat vind je het leukste om te doen naast werk?
Ik houd ervan om thuis op de bank te zitten met een goede film of serie. Als ik dit niet doe dan ben ik met mijn vrienden ergens een drankje aan het doen. 

Wat is je mooiste gerecht/lekkerste wijn?
Hier kan ik eigenlijk geen antwoord opgeven. Er komen zoveel verschillende dingen in mij op. Een van mijn mooiste herinneringen aan een maaltijd was de eerste dag met mijn backpack in spanje langs de kust bij een klein restaurant tussen de rotsen gedecoreerd met wijnvaten. Waar ik zeevruchten en een geweldige wijn heb mogen proeven. Maar je kan mij ook heel blij maken met een hele simpele hamburger die niet uit elkaar valt tijdens het eten. 

Waar zie je jezelf over 10 jaar:?
Dit laat ik nog even open. Ik weet niet waar ik mijzelf zie tegen die tijd en het maakt mij eigenlijk ook nog niet uit.