Jullie huwelijksdag

Een romantische huwelijksceremonie gevolgd door een gezellige borrel om daarna subliem te genieten van een uitgebreid diner of Walking Dinner. Restaurant De Kromme Dissel is al meer dan 50 jaar bekroond met een Michelin Ster. Het restaurant is gevestigd in een oud Saksische boerderij waarvan de authentieke elementen duidelijk terug te zien in de hedendaagse stijl. Een huwelijksdag op deze trouwlocatie staat voor sfeer, gastvrijheid en culinair genieten!

Ceremonie

Buiten trouwen in de tuin van De Kromme Dissel is een echte aanrader. Je vindt hier tal van mooie rozenstruiken en een hoge haag welke gemakkelijk als backdrop kan dienen. Wij verzorgen graag mooie styling voor een persoonlijke touch aan jullie huwelijksceremonie. Je kunt hier terecht met maximaal 70 gasten.

Een huwelijksceremonie bij de grote openhaard is ook een echte aanrader. De warme sfeer, houten balken en de kroonluchters van De Kromme Dissel laten niets te wensen over. Ook hier is een huwelijksceremonie tot in de puntjes verzorgd.

Dineren

Wanneer je kiest voor een huwelijksdag in De Kromme Dissel, dan kies je voor passie en liefde. Niet alleen voor elkaar maar ook voor een culinaire beleving. Met creativiteit en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis, internationaal modern gekookt. Onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen en Maître Sommelier Ronnie Brouwer, werkt het team samen aan een bijzonder culinaire beleving voor iedere bruiloftsgast.

Het is mogelijk om het gehele restaurant exclusief voor jullie gezelschap af te huren. Ook is het mogelijk om met een kleiner gezelschap te dineren in de Tuinkamer & de Inspiratiekamer. Hier kun je met maximaal 30 personen terecht voor private dining.

Walking Dinner

In het bijzonder raden wij een ‘Walking Dinner’ aan welke op informele wijze op een handzame manier wordt geserveerd. Er wordt in het restaurant een situatie gecreëerd, waarin je zowel staand als zittend kunt genieten van de hoogwaardige culinaire gerechten.

De avond begint met ‘Champagne and bites’. Daarna zullen acht kleine gerechten de keuken verlaten en wordt er door onze sommelier de mooist bijpassende wijnen geschonken. Het is zelfs mogelijk live muziek in het programma in te passen, zodat jullie dansend de avond doorbrengen en afsluiten met een heerlijke kop koffie met friandises (zoete hapjes gemaakt door onze patissier).

Kijk hier voor meer informatie »