Naam : Jisca Wiersema
Geboortejaar : 24-10-2003
Functie : Medewerker bediening

Waar kom je vandaan?
Ik ben geboren en getogen in Ede.

Hoe ben je in de horeca terechtgekomen?
Ik ben begonnen met een bijbaan in de horeca, dit beviel me wel en ben begonnen met een horecaopleiding.

Wat vind je het leukste aan werken in de keuken/ bediening?
Het contact met de gasten vind ik leuk maar ook het met passie vertellen over de wijn en gerechten.

Waarom heb je bij De Kromme Dissel gesolliciteerd?
Ik heb drie jaar bij het Michelinster restaurant Het Koetshuis in Bennekom gewerkt en heb daar mijn opleiding afgerond. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en vond een zaak in de buurt met ook een top niveau; De Kromme Dissel dus.

Wat is je lekkerste gerecht?
Zwezerik met morillesaus

Waar hou je absoluut niet van?
Gekookte wortels

Wat vind je leuk om te doen naast het werk?
Afspreken met vriendinnen en lekker eten!

Wat is je mooiste gerecht/lekkerste wijn?
Chablis

Wat zijn je favoriete hashtags?
#krommedissel #lekkereten #ikhouvanwijn

Kunnen we je volgen op insta?
jiscawiersemax

Waar wil je staan over 10 jaar?
Ik zou het leuk vinden om uiteindelijk mijn eigen restaurant te hebben. Maar wat voor soort restaurant weet ik nog niet.