Vacature: Ambulant medewerker bediening

Vacature de Kromme DisselVind je het leuk om naast je studie nog een paar uur te werken in de topgastronomie? Dan is dit jouw kans.

De Kromme Dissel bevindt zich middenin de Gelderse bossen. Het restaurant is sinds 1971 al gewaardeerd met een Michelinster. (al 50 jaar!) In Michelinster-restaurant De Kromme Dissel creëer je bij iedere gast een blijvende herinnering.

Voor deze vacature zoeken we een ambulant medewerker die het team tijdens de avonduren voornamelijk doordeweeks ondersteunt.

Tijdens het diner staat alles in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie. Samen met het team werk je hard – maar altijd met een glimlach – om het de gasten naar de zin te maken. Om hun verwachtingen te overtreffen zelfs!

Check hier of je uit het juiste hout bent gesneden:

  • Heb je ervaring in de horeca?
  • Ben je spontaan en heb je een goed verzorgd uiterlijk?
  • Ben je een teamspeler?
  • Werk je graag in een mooie en inspirerende omgeving?
  • Ben je zelfverzekerd en stressbestendig?
  • Wil je op het gebied van wijn nog meer leren?

Dan zijn we wat ons betreft een match!

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Je kunt rekenen op de waardering van de gasten en op een fantastisch team om mee te werken. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar.  Onder begeleiding van Maître Sommelier Ronnie Brouwer krijg je de ruimte om te werken aan nieuwe skills en je wijnkennis uitbreiden.

En daarnaast krijg je bij ons:
✓ Grootste hotelketen van Nederland en wie weet binnenkort ook in het buitenland
✓ Goed salaris op basis van ervaring en kwaliteiten
✓ Flexibele werkdagen en -tijden
✓ Uitdagende en afwisselende functie(s) met gezellige collega’s
✓ Korting op zorgverzekeringen bij diverse verzekeraars
✓ Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in onze Fletcher Academy
✓ Tot 70% kortingen op A-merken via de personeelsvoordeelwinkel
✓ En natuurlijk leuk Fletcher medewerkerstarief op onder andere overnachtingen in onze hotels, eten & drinken in onze restaurants, en de producten uit onze Fletcher Fanshop

Ben je van nature gastvrij, werk je graag met een fantastisch product in een prachtige omgeving dan is de vacature in De Kromme Dissel in Heelsum je op het lijf geschreven! Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een email naar restaurant@krommedissel.nl of solliciteer direct via werkenbijfletcher.nl