Bij De Kromme Dissel weet je één ding zeker: je werkt in een fantastische omgeving met prachtige producten. Samen met het team werk je hard – maar altijd met een glimlach – om het de gasten naar de zin te maken. Om hun verwachtingen te overtreffen zelfs!

Bij De Kromme Dissel staat alles tijdens het diner in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie. Goed samen kunnen werken én ideeën durven delen is een must.

Voor deze vacature zoeken we een bevlogen gastheer of gastvrouw met afgeronde opleiding en/of ervaring in restaurants in het hogere segment.

De Kromme Dissel
De Kromme Dissel bevindt zich middenin de Gelderse bossen. Het restaurant is sinds 1971 al gewaardeerd met een Michelinster. (al 50 jaar!)
In Michelinster-restaurant De Kromme Dissel creëer je bij de gasten blijvende herinneringen.
Ben je van nature gastvrij, heb je veel ervaring en/of een goede opleiding (niveau 3 of 4)? Werk je graag met een fantastisch product in een prachtige omgeving dan is de vacature in De Kromme Dissel in Heelsum je op het lijf geschreven! Ons restaurant is op zondag en maandag gesloten.

Check hier of je uit het juiste hout bent gesneden:

 • Heb je een opleiding op MBO niveau afgerond?
 • Ben je spontaan en heb je een goed verzorgd uiterlijk?
 • Ben je een teamspeler?
 • Werk je graag in een mooie en inspirerende omgeving?
 • Spreek je meerdere talen?
 • Ben je flexibel en hou je van afwisseling?
 • Wil je werken met een Sommelier met lef?
 • Krijg je energie van ‘het mensen naar de zin maken?’
 • Zit het met je verantwoordelijkheidsgevoel wel goed?
 • Ben je zelfverzekerd en stressbestendig?
 • Wil je op het gebied van wijn nog meer leren?
 • Ben je creatief in het bedenken van oplossingen?

Heb je de meeste vragen met JA beantwoord? Dan zijn we wat ons betreft een match!

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Je kunt rekenen op de waardering van de gasten en op een fantastisch team om mee te werken. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen, onder begeleiding van Maître Sommelier Ronnie Brouwer.

Jouw werkplezier is onze bekroning
. Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!

En daarnaast krijg je bij ons:
✓ Grootste hotelketen van Nederland en wie weet binnenkort ook in het buitenland
✓ Goed salaris op basis van ervaring en kwaliteiten
✓ Flexibele werkdagen en -tijden
✓ Uitdagende en afwisselende functie(s) met gezellige collega’s
✓ Korting op zorgverzekeringen bij diverse verzekeraars
✓ Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in onze Fletcher Academy
✓ Tot 70% kortingen op A-merken via de personeelsvoordeelwinkel
✓ En natuurlijk leuk Fletcher medewerkerstarief op onder andere overnachtingen in onze hotels, eten & drinken in onze restaurants, en de producten uit onze Fletcher Fanshop

Zie je het helemaal zitten om de vacature van medewerker bediening bij Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum in te vullen?
Stuur dan een email naar restaurant@krommedissel.nl of solliciteer direct via werkenbijfletcher.nl