Reserveren
Wij kijken er enorm naar uit om u te mogen verwelkomen in De Kromme Dissel.
Ons team, onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen en maître-sommelier Ronnie Brouwer, creëert met liefde en creativiteit een culinaire ervaring vanuit een klassieke Franse basis met moderne invloeden.
Heeft u specifieke dieetwensen of wilt u vegetarisch eten? Dat kan! Het is prettig wanneer dit bij de reservering alvast vermeldt, dan kunnen wij hierop inspelen. Wij bieden geen veganistische gerechten aan.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Dineren en overnachten?
Boek nu het compleet verzorgd 2-daags De Kromme Dissel Arrangement waarbij u geniet van het speciaal samengestelde 6-gangenmenu, een heerlijke overnachting en een uitgebreid ontbijt om de volgende dag goed mee te starten. Als extraatje ontvangt u een culinaire verrassing.
Bijzondere openingsdagen/ sluitingsdagen
Feestdagen:
Eerste kerstdag 25 december: Open voor lunch en diner
Tweede kerstdag 25 december: Open voor diner
Sluitingsdagen 2025:
Zomersluiting: 22 juli t/m 11 augustus
Wintersluiting 27 december t/m 5 januari 2026