Naam: Myra van Lunteren
Geboortejaar: 2002
Functie: medewerker bediening
Waar kom je vandaan: Ik ben geboren in Apeldoorn en daar woon ik nog steeds. 

Welke opleiding heb je gedaan:
Afgelopen jaar heb ik mijn Havo diploma gehaald. Ik heb toen gekozen om een tussenjaar te nemen vanwege Corona. In september begin ik met de hbo HR management in Deventer.

Hoe ben je in de horeca terecht gekomen:
Vanaf mijn 16e heb ik naast school gewerkt in een Fletcher hotel in Beekbergen. Ik koos er toen voor om in de horeca te gaan werken omdat ik het leuk vind om mensen in het zonnetje te zetten. Ook vind ik het leuk om te regelen en situaties in goede banen te leiden. 

Wat vind je het leukste aan de bediening:
Het leukste aan de bediening vind ik de samenwerking. Iedereen heeft een specifieke taak en door deze allemaal goed uit te voeren zorg je er samen voor dat de gast een fijne belevenis heeft. 

Waarom heb je bij de kromme dissel gesolliciteerd:
Ik werd gebeld door Ronnie en was (natuurlijk) meteen heel enthousiast. Door hier te werken kan ik de horeca op een andere manier leren kennen, meer leren en de kleine kneepjes van het vak onder de knie krijgen. Kort gezegd: een unieke kans.

Wat vind je het leukste om te doen naast werk:
Het allerleukste om te doen naast werk is om te reizen. Helaas is hier het afgelopen anderhalf jaar niet zo veel van gekomen. Daarnaast ga ik graag met vriendinnen op het terras zitten, we kunnen zo wel 4 uur met elkaar kletsen over van alles. Tenslotte vind ik het leuk om met de hond grote wandelingen door het bos te maken, ik kies iedere keer een andere route uit en zo zie ik veel van de Veluwe!

Wat is je mooiste gerecht/lekkerste wijn:
Dat vind ik echt een hele lastige vraag. Ik vind zo veel gerechten heel erg lekker. Als ik dan een keuken zou moeten kiezen dan kies ik de Italiaanse keuken en de Griekse keuken. Mijn favoriete wijn is een goed glas champagne. Maar mijn guilty pleasure blijft toch wel een mojito ;).

Wat zijn je favoriete hashtags:
 #terrassen #gezelligheid #travel

Waar zie je jezelf over 10 jaar:
Over 10 jaar wil ik een afdeling personeelszaken voor een bedrijf runnen. Het liefst een bedrijf dat zich inzet voor het klimaat of mensenrechten.