Wie ben ik: Bjarn Visser

Bjarn Visser
24-06-1998
Stagaire

Waar kom je vandaan?
Geboren in zevenaar maar woon nu anderhalf jaar in Arnhem.

Welke opleiding heb je gedaan?
Ik heb eerst de opleiding zelfstandig werkend banketbakker gedaan en ben nu bezig met mijn opleiding als culinair kok.

Hoe ben je in de horeca terecht gekomen?
Tijdens een tussenjaar kwam ik in de horeca terecht en heb ik besloten een opleiding te gaan volgen.

Wat vind je het leukste aan de keuken
Het leukste vind ik om van robuuste producten verfijnde gerechten te maken.

Waarom heb je bij De Kromme Dissel gesolliciteerd?
Omdat ik veel wil leren en het een heel mooi bedrijf is.

Wat vind je leuk om te doen naast het werk?
Naast werk vinden ik schaken, DJ-en en dingen met vrienden doen heel leuk.

Wat is je mooiste gerecht
Misschien niet het mooiste gerecht maar wel heel lekker; groen curry (met extra koriander).

Ik heb qua eten eigenlijk niks dat ik (als het op de goede manier is bereid) niet lekker vind.
Wat zijn je favoriete hashtags?

Kunnen we je volgen op insta?
Ik ben op instagram te volgen @bjarndefarao

Waar wil je staan over 10 jaar?
Ik wil over 10 jaar ergens staan waar ik echt op mijn plek ben. Het liefst een restaurant op middelhoog niveau en gecombineerd met muziek.