Wie ben ik: Beate Losko

Naam : Beata Losko
Functie : Allround medewerkster bediening

Mijn naam is Beata Losko, ik ben 35 jaar en geboren in Polen. Daar heb ik 5 jaar Hospitality gestudeerd en voor deze studie ook in verschillende horeca bedrijven stage gelopen.

Na mijn studie heb ik 2 jaar in een restaurant als allround medewerker gewerkt. Totdat mijn vriend een goede baan in Nederland aangeboden kreeg. Dit was zo’n mooie kans dat we die niet konden laten lopen. We besloten dus om naar Nederland te verhuizen.

Wij wonen hier nu al bijna 13 jaar waarvan ik er 7 jaar heb gewerkt in de horeca. Via de huishouding in Fletcher hotel Klein Zwitserland kwam ik in de Kromme Dissel terecht. Ik heb er een soort allround functie. Zo ben ik verantwoordelijk voor verschillende huishoudelijke taken, het restaurant voorbereiden op de komst van de gasten. Ik zorg ervoor dat de kaarsen branden, de tafels strak zijn opgedekt en de haard brandt.
Op woensdag, donderdag en vrijdag werk ik als gastvrouw bij de lunch.

In mijn vrije tijd reis ik graag met mijn man en zoon. Nieuwe landen ontdekken vind ik super leuk! Daarnaast zijn sporten en gezonde voeding een grote passie voor mij. Ik ben mijn hele leven al bezig met sportieve activiteiten zoals fitnessen, zwemmen, cardio- training en tafeltennis.  Ik zou graag nog eens een opleiding over voeding en sport willen volgen want ik vind het leuk om anderen te motiveren en te begeleiden.

Waar sta ik over 10 jaar?  Wie het weet mag het zeggen. Misschien werk ik dan nog steeds bij De Kromme Dissel. Ik heb het er ontzettend naar mijn zin!

Voor mij is het in ieder geval heel belangrijk dat het 10 leerzame jaren worden waarin ik misschien nog cursussen kan volgen en ik in ieder geval niet stil wil staan in mijn ontwikkeling.