Terug

wie ben ik: Tim Even

Tim Even, 19 jaar, stagiaire bediening

tim-1120044

Hoe ben ik in de horeca terecht gekomen?
Van kleins af aan ben ik van huis uit opgegroeid met de horeca. Toen ik in mijn 16e jaar geslaagd was van de middelbare school, is het vak me nog meer gaan boeien. Mijn vader was op dat moment werkzaam bij Bilderberg hotel Groot Heideborg en kon in de vakantie periode wel wat hulp gebruiken. Na twee lange dagen werken bij Bilderberg hotel Groot Heideborg was ik verkocht. De waardering die ik kreeg van gasten, de gezelligheid en niet te vergeten het welverdiende sluitdrankje heeft er voor gezorgd dat ik gekozen heb voor een opleiding in de horeca.

Hoe ben ik bij de Kromme Dissel terecht gekomen?

Eigenlijk ben ik een beetje opgegroeid in Hotel Klein-Zwitserland en restaurant de Kromme Dissel. Tot mijn derde, was mijn opa hotelmanager van hotel Klein-Zwitserland en woonden mijn opa en oma in het hotel. Ik kwam daar natuurlijk regelmatig. Mijn vader was maître in De Kromme Dissel en vlak na het pensioen van opa werd hij F&B manager in hotel Klein-Zwitserland. Het was altijd feest als mijn vader roosters moest maken of bestellingen moest gaan doen. In dat geval mochten mijn broertje en ik mee naar het hotel en gebruik maken van het hotel zwembad. Hier hebben we veel plezier gemaakt.

Nu ik zelf ook werkzaam ben in de horeca kreeg zo af en toe na mijn werk een appje van mijn vader “Tim ben ja al klaar met werken, zo ja even een klein sapje doen in de Dissel?”. Ik kwam dus wel eens over de vloer. En dan kwam mijn stage ook te spraken. En zo dus ook waar ik mijn laatste stage periode ging voldoen. Bij de Kromme Dissel was er nog ruimte voor een stagiaire en binnen de kortste keren had ik een gesprek met Ronnie Brouwer. We waren er snel uit samen. Nu een half jaar later ben ik erg enthousiast begonnen aan deze stage periode in het mooie restaurant De Kromme Dissel.