Terug

Wie ben ik: Kim Derksen

kim-0781 Kim Derksen
22 jaar leerling gastvrouw

Waar kom je vandaan?
Ik woon in Herveld

Welke opleiding heb ik gedaan?
Ik heb basis vmbo gedaan op het Hendrik pierson college. Daarna heb ik de kappersopleiding en ‘helpende zorg en welzijn’ gedaan op de Roc in Nijmegen.
Nu zit ik op het Rijn IJssel college in Arnhem waar ik gastvrouw niveau 2 doe.

Hoe ben je in de horeca terecht gekomen?
Als bijbaantje werkte ik al bij Herberg de Engel in Dodewaard. Toen ik voor mijn opleiding een leerbedrijf moest zoeken was de keuze natuurlijk snel gemaakt. Ik bleef mijn eerste leerjaar bij deze gezellige herberg.

Wat vindt je het leukste aan het bedienen?
Ik vind het leuke om ervoor te zorgen dat de gasten met een lach weg gaan na een leuke en geslaagde avond.

Wat vindt je leuk om te doen naast het werk?
Ik vind het heel leuk om zelf uit eten te gaan en gezellig wat te drinken met vriendinnen.

Waarom heb je gesolliciteerd bij de kromme dissel?
Tim Even (ook leerling bij De Kromme Dissel) zit bij mij op school en vroeg me of ik ook niet geïnteresseerd zou zijn het tweede jaar te doen bij De Kromme Dissel. Eerst dacht ik dat ik het niet kon maar het is echt super leuk en alles word heel goed uitgelegd!

Waar wil je staan over 10 jaar
Lastig, maar ik hoop dat ik dan in mooie zaken gewerkt heb en in een hele mooie zaak werk!