Terug

Vacature (aankomend) Zelfstandig Werkend Kok / Chef de partie

Kook jij de sterren van de hemel en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Midden in de bossen van Heelsum ligt Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland, waarnaast restaurant De Kromme Dissel is gevestigd. De sfeervolle oudSaksische boerderij dateert uit de 17e eeuw. Sinds 1971 wordt het restaurant gewaardeerd met een Michelinster.

Met creativiteit, liefde en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis internationaal modern gekookt. Onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen en Maître Sommelier Ronnie Brouwer, werkt het team samen aan een bijzonder culinaire beleving voor iedere gast.

Wij zijn, als aanvulling op onze keukenbrigade, op zoek naar een:
Zelfstandig Werkend kok / Chef de partie

Voor deze creatieve functie is passie, doorzettingsvermogen en inzet nodig. In onze keuken staat alles in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie.

Als chef de partie ben je één van de belangrijkste schakels in het keukenteam. Je blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en creëert met je collega’s nieuwe gerechten. Je bent sociaal en je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe medewerkers en leerlingen. Naast koken ben je ook vertrouwd met de H.A.C.C.P regelgeving.

Jubileum 50 jaar Michelin
Samen met het team streef je naar een uniek jubileum. Jij kunt er bij zijn als De Kromme Dissel het 50ste jaar op rij de felbegeerde Michelinster in ontvangst mag nemen.

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij De Kromme Dissel in Heelsum kun je rekenen op de waardering van de gasten en op een fantastisch team om mee te werken. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

  • Je kookt samen met topkoks met ruime ervaring op sterrenniveau
  • Goed salaris op basis van ervaring en kwaliteiten.
  • Vierdaagse werkweek (onder voorbehoud).
  • De mogelijkheid tot een vast contract.
  • Overuren worden gecompenseerd in tijd voor tijd.
  • Uitdagende en afwisselende functie(s) met gezellige collega’s
  • Collectieve zorgverzekeringen
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in onze Fletcher Academy
  • Reiskostenvergoeding
  • En natuurlijk leuk Fletcher medewerkerstarief op onder andere overnachtingen in onze hotels, eten in onze restaurants, de Fletcher’s Cuvée collectie (wijnen) en de producten uit onze Fletcher Fanshop

Ben je enthousiast en heb je zin in een leuke uitdaging? Streef jij altijd naar het hoogste niveau en zorg jij voor een unieke beleving voor de gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op via keuken@krommedissel.nl of bel naar: 0317 313 118