Terug

Proef Anfors @ De Kromme Dissel

Image 08-07-16 at 21.02Wijn-spijsvuurwerk aan tafel: dankzij Maître Sommelier Ronnie Brouwer en Chef-kok Tonny Berentsen was de eerste ‘zomereditie’ van Proef Anfors een groot succes. De gasten hebben meer dan 45 wijnen geproefd en genoten van vijf bijzondere wijn-spijscombinaties. Bijvoorbeeld kwartel met kersen, bleekselderij amandel en kropsla, geserveerd met Dolcetto d’Alba ‘Piani Noce’2014 van Parusso, en rugfilet en krokant gebakken nek van Wiedenlam met aubergine en lavendel, geserveerd met Rioja Reserva ‘Viña Arana’ 2008 van La Rioja Alta. We kijken met veel plezier terug op deze bijzonder sfeervolle middag.

Proef Anfors 

Was u er niet bij en bent u wel geïnteresseerd in onze wijnproeverijen met culinaire lunch? De eerstvolgende locatie van Proef Anfors wordt deze maand bekend gemaakt. Binnenkort vindt u meer informatie over deze proefmiddag op deze website, of blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook, door u in te schrijven voor de nieuwsbrief, of kijk op onze Proef Anfors kalender.

Image 08-07-16 at 20.39

Image 08-07-16 at 20.40

Image 08-07-16 at 20.40 (1)

Image 08-07-16 at 20.39 (1)