Blog

Oliebollen van pompoen

Deze oliebollen kun je maken in het najaar, als je bijvoorbeeld met Halloween het vruchtvlees bewaart nadat je de pompoenen hebt veranderd in enge maskers.

Lees meer

Crèmesoep van eekhoorntjesbrood


Eekhoorntjesbrood of te wel de “ Boletus Edulis” is een geweldig product, dat zelfs hier in Heelsum in het bos groeit. De mogelijkheden van deze wilde paddenstoel zijn oneindig.

Lees meer

Wie ben ik: Timo Visschers

“Na een jaar keihard knallen en super veel leren in T’ Zilte,was het tijd mijn ‘roots’ weer op te zoeken” 
Timo Visschers-Brummen-23 jaar-Chef de partie (uit dienst)

Lees meer

Wie ben ik: Arne Dijkstra

“Mijn passie ligt bij de creativiteit van keukens op sterrenniveau”
Arne Dijkstra-34 jaar-Wageningen-Chef de partie (uit dienst)

Lees meer

Kunst van Hannet Rodenrijs siert De Kromme Dissel

Enige tijd geleden kwamen we in contact met de Oosterbeekse kunstenares Hannet Rodenrijs. Haar “Portretten van de wereld”, fameuze iconen levensecht geportretteerd, inspireerden ons enorm. Dit leidde tot een samenwerking, waarbij het interieur van De Kromme Dissel wordt gebruikt als decor voor haar kunst.

Lees meer