Terug

een week stage bij de kromme dissel

Begin dit jaar kwam Linda voor een weekje stage vanuit het Limburgse Roermond.

Linda Joosten is zelfstandig werkend kok in opleiding bij Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond en liep 5 dagen mee, lees hier haar verslag!

“Ik ben Linda Joosten, 20 jaar oud en zit in het eindexamen jaar van mijn opleiding als zelfstandig werkend kok niveau 3.

“Mijn avontuur begon op weg naar Heelsum. Met een echte Limburgse vlaai, een beetje spanning in de auto en na aan het denken over hoe het zou zijn om in een sterrenzaak te werken. Eenmaal aangekomen kwam ik in een heel gezellig team terecht vol gedreven jongens met hart voor het vak. Zij wilden mij allemaal iets bij brengen en nieuwe gerechten laten proeven. De Chef, Tonny Berentsen, is een hele ambitieuze en sympathieke man. Het zal je eerder op een respectvolle manier gezegd worden als er iets fout gaat dan dat er tegen je geschreeuwd wordt. Dat is iets wat ik als leerling zijnde heel prettig vind. Ik heb van de vijf dagen in De Kromme Dissel erg veel opgestoken. Een van de belangrijkste lessen die ik van de chef geleerd heb is “Een goede basis is alles” iets wat in mijn ogen nog veel koks van kunnen leren!”