Ons buitenrestaurant is weer geopend

Wij kijken er enorm naar uit om u weer te mogen verwelkomen bij De Kromme Dissel. Wij openen met vreugde ons buitenrestaurant voor de lunch! Chef Tonny Berentsen heeft samen met het team voor u een smaakvol 4-gangen lunchmenu samengesteld, waar u van kunt komen genieten tijdens de heerlijke lentedagen.

Omdat wij het lunchmenu enkel buiten mogen serveren, zijn wij afhankelijk van de weersomstandigheden. Wij zullen altijd 24 uur van tevoren beslissen of de lunch wel of geen doorgang krijgt en u tijdig informeren wanneer wij uw reservering moeten annuleren. Uiteraard zullen wij dan altijd met u kijken naar een nieuwe datum. Daarnaast is het raadzaam om warme kleding mee te nemen voor de momenten dat de voorjaarszon even weg is. Wij hopen u snel te zien op ons buitenterras.

Openingstijden buitenrestaurant: woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur

Reserveer een tafel ยป

๐Ÿฑ๐Ÿฌ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ!

De Kromme Dissel viert 50 jarig Michelinster jubileum en biedt ‘In Room’ Dining Special aan!

Sterrenrestaurant De Kromme Dissel heeft voor het 50ste jaar op rij een Michelinster toegewezen gekregen. Dit is een unieke prestatie in Nederland! Om dit jubileum met u te kunnen vieren, heeft het team van De Kromme Dissel verschillende acties opgezet. Komt u deze prestatie vieren bij De Kromme Dissel?

Kom genieten van een culinair 4-gangen diner waarvan uw smaakpapillen intens worden geprikkeld, en dat op uw hotelkamer! Laat ons u in de watten leggen met De Kromme Dissel ‘In Room Dining Special’ en ervaar alle luxe van een restaurantbezoek in intieme sferen. Tijdens uw 2-daagse verblijf heeft u ook de mogelijkheid om de prachtige natuur in de omgeving van het hotel te ontdekken.ย Wij willen u erop attenderen dat wanneer het terras of de deuren van ons restaurant weer open mogen, wij uw reservering zullen aanpassen en het diner hier zal plaatsvinden.

Meer informatie en reserveren ยป

Restaurant De Kromme Dissel

Midden in de bossen van Heelsum, naast Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland, vindt u restaurant De Kromme Dissel. Dit sfeervolle restaurant is gevestigd in een oud Saksische boerderij die dateert uit de 17e eeuw. Het restaurant is niet voor niets al sinds 1971 gewaardeerd met een Michelinster. U kunt hier genieten van pure gerechten van topniveau, die met veel passie, liefde en zorg zijn samengesteld. De gerechten worden gemaakt van regionale- en seizoensgebonden producten.

Met creativiteit, liefde en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis internationaal modern gekookt. Onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen en Maรฎtre Sommelier Ronnie Brouwer, werkt het team samen aan een bijzonder culinaire beleving voor iedere gast. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Reserveer nu ยป

De Kromme Dissel is voorzien van gratis WiFi en makkelijk bereikbaar vanaf de A50 en de A12. Openbare parkeergelegenheid is beschikbaar.

blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van wijzigingen in openingstijden, onze menukaart en delen wij recepten voor thuis.

Natuurlijk kun je ons ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram