Restaurant De Kromme Dissel

Midden in de bossen van Heelsum, naast Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland, vindt u restaurant De Kromme Dissel. Dit sfeervolle restaurant is gevestigd in een oud Saksische boerderij die dateert uit de 17e eeuw. Het restaurant is niet voor niets al sinds 1971 gewaardeerd met een Michelinster. U kunt hier genieten van pure gerechten van topniveau, die met veel passie, liefde en zorg zijn samengesteld. De gerechten worden gemaakt van regionale- en seizoensgebonden producten.

Met creativiteit, liefde en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis internationaal modern gekookt. Onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen en Maître Sommelier Ronnie Brouwer, werkt het team samen aan een bijzonder culinaire beleving voor iedere gast.

50 jaar Michelinster!

Restaurant De Kromme Dissel heeft voor het 50ste jaar op rij een Michelinster toegewezen gekregen. Dit is een unieke prestatie in Nederland! Om dit jubileum met u te kunnen vieren, heeft het team van De Kromme Dissel verschillende acties opgezet waarvan we u via onze nieuwsbrief, social-media en website op de hoogte houden.

Wanneer mogen we u verwelkomen?

Culinair genieten op de Veluwe!

Boek nu het compleet verzorgd 2-daags De Kromme Dissel Arrangement waarbij u geniet van het speciaal samengestelde 7-gangenmenu waarvan uw smaakpapillen intens worden geprikkeld, een heerlijke overnachting en een uitgebreid ontbijt om de volgende dag goed mee te starten. Als extraatje ontvangt u op uw kamer nog een culinaire verrassing.

Met dit arrangement geniet u van een:

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x culinair 7-gangen diner in Restaurant De Kromme Dissel
  • Inclusief een presentje van De Kromme Dissel
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Meer informatie en reserveren »

 

blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van wijzigingen in openingstijden, onze menukaart en delen wij recepten voor thuis. Op ons blog vind je allerlei artikelen van o.a. Ronnie Brouwer onze sommelier, heerlijke recepten en leer je onze medewerkers beter kennen!

Natuurlijk kun je ons ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram