Annemay Huibers
13-09-2001
Leerling bediening
In dienst vanaf 4 september

Waar kom je vandaan?

Ik heb mijn hele leven gewoond in Wolfheze maar woon nu een paar jaar in Arnhem.

Hoe ben je in de horeca terechtgekomen?

Ik ben begonnen in de horeca met een vakantiebaantje. Eigenlijk wilde ik voor de politie opleiding gaan maar het vakantiebaantje beviel me zo goed dat ik de opleiding gastvrouw eerst ben gaan doen.

Wat vind je het leukst aan werken in de bediening?
Ik vind het altijd super leuk om contact te maken met de gasten en daar een praatje mee te maken.

Waarom heb je bij De Kromme Dissel gesolliciteerd?
Ik zie De Kromme Dissel als een super grote kans om mijn kennis te verbreden.

Wat vind je leuk om te doen naast je werk?
Ik vind het na werk altijd leuk om met vrienden op het terras te zitten of om naar een festival te gaan. Maar ook geniet ik ervan om bij mijn familie te zijn.

Wat is je mooiste gerecht/ lekkerste wijn?
Ik laat deze vraag nog even open, ik heb er zin in om mijn kennis hier te verbreden en daar achter te komen!

Wat is je favoriete hashtag?
Ik gebruik eigenlijk nooit hashtags maar dan wordt het #disseldreamteam

Kunnen we je volgen op insta?
annemayhuibers_

Waar wil je staan over 10 jaar?
Al sinds dat ik klein was, droom ik er van om bij de politie te gaan. Dat doel heb ik altijd gehouden. Als dat niet lukt, heb ik de horeca als geweldig alternatief en lijkt het me geweldig om op een mooi niveau werkzaam te zijn in een goed restaurant.