Terug

Vacature: FUll TIME MEDEWERKER BEDIENING m/v

Als Medewerker Bediening in Michelinsterrenrestaurant De Kromme Dissel bij Bilderberg creëer je bij de gasten blijvende herinneringen.

Full Time
Vacature Medewerker Bediening De Kromme Dissel
Ben je van nature gastvrij, heb je een opgewekt karakter en werk je graag met een fantastisch product in een prachtige omgeving? Dan is de vacature voor Medewerker Bediening in Michelinsterrenrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum je op het lijf geschreven!

lucas-6269

De baan
Bij Bilderberg staan we bekend om onze culinaire prestaties en onze gastvrijheid. Niet voor niets zijn een aantal van onze restaurants bekroond door Michelin en Gault Millau. Als Medewerker Bediening bij De Kromme Dissel bij Bilderberg weet je één ding zeker: je werkt in een fantastische omgeving met prachtige producten. Samen met het team werk je hard – maar altijd met een glimlach – om het de gasten naar de zin te maken. Om hun verwachtingen te overtreffen zelfs! Voel je je thuis in een gastgerichte omgeving en raak je niet in de stress wanneer veel mensen tegelijk dineren? Dan ben je helemaal op je plek bij De Kromme Dissel in Heelsum.

De afdeling
Voor veel mensen is het werken in een Bilderberg-restaurant een droom die uitkomt. Bij Bilderberg is alleen het beste goed genoeg. Daarom staat alles tijdens het diner in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie. Goed samen kunnen werken én ideeën durven delen is een must. Als Medewerker Bediening bij De Kromme Dissel werk je in wisselende diensten. Je rapporteert aan de Maître Sommelier. Overuren worden gecompenseerd middels een tijd-voor-tijd regeling.

Wie zoeken we voor de vacature van Medewerker Bediening De Kromme Dissel?
Voor de vacature van Medewerker Bediening bij De Kromme Dissel zoeken we een bevlogen gastheer of gastvrouw. Een actieve en spontane houding vinden we belangrijker dan theoretische kennis, want de kennis over producten brengen we je graag bij. Ervaring is een absolute pré, maar je presentatie en je omgang met de gasten geven de doorslag.

Check hier of je uit het juiste Bilderberg-hout bent gesneden:
– Heb je een opleiding op MBO niveau afgerond?
– Ben je spontaan en heb je een goed verzorgd uiterlijk?
– Ben je een teamspeler?
– Werk je graag in een mooie en inspirerende omgeving?
– Spreek je meerdere talen?
– Ben je flexibel en hou je van afwisseling?
– Wil je werken voor een Chef met lef?
– Krijg je energie van ‘het mensen naar de zin maken?’
– Zit het met je verantwoordelijkheidsgevoel wel goed?
– Ben je zelfverzekerd en stressbestendig?
– Wil je op het gebied van wijnen en spijzen nog veel leren?
– Ben je creatief in het bedenken van oplossingen?

Heb je de meeste vragen met JA beantwoord? Dan zijn we wat ons betreft een match!

Werken bij Bilderberg
Oprechte gastvrijheid. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. We bieden onze gasten graag een onvergetelijke hotelervaring. Dat doen we door mensen te raken. Door écht geïnteresseerd te zijn. Door ons altijd af te vragen ‘wat heeft de ander nodig?’. Door alles tot in de kleinste details te regelen en verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef, want zíj maken het verschil.

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij De Kromme Dissel in Heelsum kun je rekenen op de waardering van de gasten en op een fantastisch team om mee te werken. Bilderbergers doen hun werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

Jouw werkplezier is onze bekroning
Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!

Voor de vacature van Medewerker Bediening bij De Kromme Dissel bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden die uniek zijn in de horecabranche. Zoals: Een marktconform salaris (uiteraard), De mogelijkheid tot een vast contract, Alle overuren worden gecompenseerd. Ofwel in tijd voor tijd, ofwel met FiscFree-punten. Daarmee kun je sparen voor mooie gadgets, zoals een fiets, laptop of smartphone.

Sollicitatieprocedure
Zie je het helemaal zitten om de vacature van Medewerker bediening bij Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum in te vullen?

Stuur dan een email naar klein-zwitserland.fb@bilderberg.nl of bekijk de vacaturepagina van Bilderberg!